REsa på G ?

Åååhhhhh!! Vad jag vill åka hit alltså!!!!!!!!!!!!!








Sommar

Home home home . Ska inte dra ut på nolle-pub-rundan. Kalla mig världens bangare men jag orkar verkligen inteee! Såå, nu ska jag ta och fixa en massa grejer som ska fixas och sen ska jag sätta mig framför tv:n! Ikväll går fångarna på fortet, höhöhö!


pub-runda

Skolan
Är i skolan just nu, slutar klockan 3 .. Har precis haft mitt nolleuppdrag som gick bättre än bäst haha, nej men vi va riktigt duktiga ;D !!
Kommer film på det sen.

Pubbis
Nu ska ja gå på lektionen och sen så hem och duscha/fixa mig.. och dra ut på pubrundan om jag nu orkar... vi får väl se, ska möta upp Emma där i alla fall om jah drar dit. Ska upp klockan 6 imorgon så det känns inte so världens bästa ide lixom ... menmen, drar jag så åker jag väl hem vid 8 . Bara checka läget lixom :) ..

Jag och nicolina på Cafet i vintras

long time




HAHA! Hittade de här bilderna. Man hade inte lärt sig att posa riktigt än. 5 år sen.



Hahahah vad i heeelveeeteee emma hahah, superfula ju!!!
//BEa

HELT DÖD

Ah! Finns inget bättre än ett jobbigt träningspass. Hade asaont i halsen imorse men får hoppas att jag blir frisk av att träna, för jag har varit sjuk aldelles för länge nu. Har inte tränat på hela sommaren och innan dess så tränade jag 5-7 gånger veckan. Potatis? Förutom tennis så tränar jag i Tullinge gymmix. Ni som inte varit där ,följ med! Här är schemat och där kommer jag spendera mina kvällar resten av hösten.

Dag Tid Pass Instruktör Lokal
Måndag 1730-1900 Cirkel Ulrika Tullinge Gymnasium
  1900-2000 Lättsvettis Annika H Banslätt
  1900-2000 Svettis Lisa Tullingeberg
  1905-1950 Afro Elisabeth Tullinge Gymnasium
  2000-2100 Svettis Elisabeth Tullinge Gymnasium
Tisdag 1745-1845 Svettis-funktionell styrka Sofia Tullinge Gymnasium
  1900-2000 Step/styrka Kim Tullinge Gymnasium
  1900-2000 Qigong Sarah Banslätt
  2000-2030 LatinoAerobic Anita Tullinge Gymnasium
  2035-2105 Rumpa/Lår Anita Tullinge Gymnasium
Onsdag 1730-1845 Cirkel Christian Tullinge Gymnasium
  1900-2000 Svettis Lenita Tullingeberg
  1900-2000 Skivstång Christian Tullinge Gymnasium
  1900-2000 Pilates Helena A Banslätt
  2000-2030 Core Anita Tullinge Gymnasium
  2035-2125 Step Anita Tullinge Gymnasium
Torsdag 1745-1830 Afro Sofia Tullinge Gymnasium
  1845-1945 Step Elin Tullinge Gymnasium
  1900-2000 Svettis Lenita Parkhem
  2000-2130 Killcirkel Anna Tullinge Gymnasium
Fredag 1445-1545 Seniorgympa Bella Ekildskolan, Start v. 40 pga ombyggnad
Lördag 0900-1000 Svettis rullande Tullinge Gymnasium
Söndag 1000-1100 Svettis Annelie Tullinge Gymnasium
  1700-1800 PowerYoga Marie Tullinge Gymnasium
  1800-1900 DanceAeorobic Anita Tullinge Gymnasium


Födelsedagspresent

Från Jonte
Det här är ringen som jag fick av jonte i födelsedagspresent, superfin :D !! Dock vill jag inte veta vad den kostade.... HMpf!! Han är söt han :) !!!

Ska använda den idag :) !


Vad tycker ni? Va den inte riktigt snygg :D ??




RING

Ååhh, har fått världens finaste ring av min baby i födelsedagspresent, lägger upp en bild på den senare ikväll :) !!!

läppförstoring

Vad tycker ni om detta???


bild från google.se


Jag tycker att jag har fett små läppar .. vill göra löppförstoring men jonte skulle döda mig då haha, menmen. Tror att jag ska göra det endå så fort jag får min lön(nästa månad)!

Kissie
Men inte som kissie, hennes läppar är ju helt retardcpbajsfula, alltså verkligen fulafula. inte för att jag har något emot henne på något sätt.. men herregud, hennes läppar ser verkligen ut som apa...

Seer ni? Typ minimini hah. Alltså överläppen

God morgon

Hmm.. jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva. Har fanken inget kul att berätta... Åhh, hatar det här.. Suger Ballzzz.

Aja, uppdaterar snart när jag kommit på något kul haha!


Tess och Jag i Fredags.

kräftskiva

Good
Kom precis hem från nicolina, efter en trevlig kräftskiva är jag inte mycket piggare än vad jag var innan jag gick dit haha.. Är verkligen heeelt slut i hela kroppen så det skriker om det.
Men bara för att ni är så söta så lägger ju upp lite bilder innan jag däckarrr!




















Natti små barn! Lavv yahh ♥




Work

Sitter på jobbet nu, alltså HAHHA vilka roliga bilder jag har på mobilen alltså kanske lägger upp dom sen.. men ska ta hand om några kunder nu och så :) . Byyyyyeeee

mums?

Alla bilder kommer i em
Shitshit vad Emma och Johanna har varit bra på att uppdatera haha, sjukt bra! Själv vaknade jag precis och ska käka frukost lr ngt höhöööö.. hinner inte ladda upp alla bilderna innan jobbet men gör det så fort jag kommer hem , och efter det äre kräftskiva!



Ciao bambinos

blondiiee

Jag är onöjd med mitt hår just nu. varför färgade jag det mörkt för? blöö

EMMA & JOHANNA - konsten att spela svår

I urminnes tider har folk försökt spela svåra för att få sin partner på fall- men det kan inte hanteras av alla och det kräver en viss kunskap. Under år av erfarenhet har vi kommit fram till vissa slutsatser. Nu ska vi presentera dom.

1. Dröj med att svara på sms
Om han ställer en viktig fråga tex "har du känslor för mig?" så ska du dröja med att svara, kanske inte svara alls. Det här kommer att få honom att känna ett större begär efter dig. Han undrar nu varför du inte svarar.

2. Gå därifrån under ett samtal
Ja precis som det står- gå därifrån mitt i en diskussion, kanske mitt i hans mening. Det här kommer göra honom galen av åtrå och han kommer att vilja jaga efter dig för att få ett svar. Det kan kännas taskigt men det funkar.

3. Dålig mottagning-tricket
När ni pratar i telefon så säg att du har dålig mottagning medan du skrattar lite överlägset och därefter så lägger du på. Han kommer nu att hålla i telefonen och säga några förnedrande "halo? halooo? haloooo?". Enligt våran erfarenhet så är det här något som funkar på de flesta killar.

4. Snacka med hans kompisar
När du är med din kille och hans kompisar så snacka bara med hans kompisar. När din kille försöker komma in i samtalet så säg "va?" och rynka på ögonbrynen- som om han vore dum i huvudet.
Fortsättning följer... ;)

EMMA & JOHANNA - konsten att ragga

Sitter här med Johanna. Vi har pratat om killar och konsten att ragga. Som ni kanske vet så är jag och Johanna experter på det här ämnet. Här är vad vi har kommit fram till idag.

1. Le mycket
Ett leende besvaras ofta av ett leende och leder till en lättsam stämning. Det bästa en kille vet är när du ler. Skratta alltid åt hans skämt- hur tråkiga de än är.

2. Mycket ögonkontakt
Blinka aldrig- hur torra dina ögon än är! Om du blinkar förstör du allting. Han älskar dina öppna ögon och din intensiva blick. Att ha mycket ögonkontakt visar honom att du är intresserad.

3. Verka intresserad
Av våran egna erfarenhet så vet vi att killar inte pratar om intressanta saker men dra på ditt poker-face och låtsas vara intresserad. Kan vara värt för en kille man vill ha.

4. Rör på honom av "misstag"
När du skrattar åt ett av hans skämt kan du toucha honom på bröstet. Han vill gärna att du tar på bröstmusklerna som han har jobbat så hårt för. Håll kvar handen extra länge för en mer intensiv kontakt- ungefär två minuter. Enligt våran egna erfarenhet så brukar det vara mycket uppskattat.
Forsättning följer... ;)

Pusse

Hejhejhejhej hemskt mycket hej !!

Hinner inte blogga så mkt för ska tillbaka till skolan igen tydligen.... Åhh haha, aja. Men efter skolan blir det jobb och efter dte förmodligen utgång, sååå jag hoppas att emma sköter uppdateringarna idag !! ;)

Med andra ord, en massa utgångsbilder imorgon !


hmm ser helt uppblåst ut haha..

Finest

Nä nu ska jag gå och lägga mig! Ciao Bambinos!


Här har vi mig och Jonte på Grodan i vintras. Vad stiliga vi är haha!




Fast vi har ju också en helt annan sida med, hahah!

Sommar VS Vinter


Emma
Haha Emma är rolig hon, hon hittar alltid på en massa roliga saker att skriva eller lägga upp på bloggen. Själv är jag tråkig... Eller ?  Haha jo det är jag nog. Skriver ganska ointressanta saker... mitt ointressanta liv haha.


Här är två bilder, en från sommar och en fr¨n vinter, alltså vad vill man helst gå runt i? Att vara superbrun och gå runt i bikini eller att ha den snygga pälsjackan och de höga stövlarna till? Hmm, jag älskar verkligen stövlar(med klack!) det är så sjukt snyggt! Har säkerligen minst 5 par sådana hemma och nya ska det köpas till i höst !!

Älska bikinin



Älskar den här jackan, men det blir nog en Gås för mig iår så jag slipper frysa!




Sjukt svårt att välja haha

Leatroad



Haha! Lättroad jag är!
http://www.taaz.com/makeover.html#tab=lipstick


Tv-nörden


Såpor
Sitter och kollar på Simpsons och sen börjar familyguy så de e nice att ha hela kvällen planerad haha! Ne men ska väl gå och lägga mig snart, för börjar klockan 8 imorgon med upprop, är jag inte där då kan jag glömma min plats på högskolan haha.



Här har vi några bilder från grekland, åh vad jag saknar värmen!


Jag innan utgång.



Emma och jag på en restaurang.



Ligger och schteker i poolen haha!



Uppdaterar snart igen, puss!

Tävlingen är igång!

Gud vad jobbigt det är att välja ut vilka som ska få vara med och vilka som inte kommer med! Men efter lite om och men så kom vi fram till dessa tio finalister!

Nu är det upp till dig själv att försöka få fram så många röster som möjligt för att just DU ska vinna den stora tävlingen! Det går att trycka på texten och bilden för att komma fram till bloggen. Rösta genom att kommentera inlägget med den bloggs nummer du vill vinna!


RÖSTA EJ MER !!

Lycka till / Emma och Bea

obs: endast en röst per IP-nummer.


NR 1 diskad





NR 2  Feliciaelina.webblogg.se




NR 3 Juliakarlssonn.bloggplatsen.se



NR 4 lashnoblom.blogg.se




NR 5 Liveonetime.blogg.se




NR 6 maddisenj.blogg.se




NR 7 rachelie.blogg.se



NR 8 saandraans.blogg.se




NR 9 thelifeofmatildaa.blogg.se





NR 10 tjocktbraa.blogg.se

Vill du bli upptäckt?

Lets go
Nu ska vi göra något som vi inte brukar göra så ofta, en veckans blogg! Eftersom att vi inte gillar att dela med oss av våra besökare haha så brukar vi inte göra detta, men efter en del frågor och så så övervägde vi saken och nu kör vi !

Vill du bli veckans blogg och vara länkad på våran sida och öka dina besökare?? Skriv en kommentar i det här inlägget och berätta för oss varför just DU vill bli veckans blogg!


Vi drar vinnarna redan imorgon !
AAHHHH för många som var med haha, jag drar några vinnare nu istället!!

Lycka till / Bea och Emma

Burberry

Sitter och kollar på "my super sweet 16" haha fett kul.




Nya profilbilden, jag tycker att den e ganska fin !

Bina till Kina

Dra mig baklänges
BBUUÄHÄHHHH !!! Idag åker en av mina bästa vänner ivg till Kina i ett år. Känns helkonstigt att inte träffa personen på ett sådant längt tag! Men har lovat henne att jag ska komma och hälsa på henne om jag får ihop tillräckligt med pengar!

12 år
Sabrina har jag känt sen vi gick i ettan såå,, vad blir det nu.. 12 år? Ja typ.. I tolv år har denna lilla fulir inte bott mer än 5 minuter ifrån mig och nu helt plötsligt ska hon bo på andra sidan jordklotet????? Ahwww, blir så ledsen när jag tänker på det :'/ .


Emma Jag och Sabrina på våran studentdag!




Det förklarar ju en hel del varför det regnar något så fruktansvärt idag!


Sömn

Jag har ofta problem med att somna, så igår när jag låg och tänkte i min säng så kom jag på några saker KAN funka när jag inte kan sova.

1. RÄKNA FÅR
Ärligt talat så funkar det (ibland). Ni som inte fattar vad jag menar så tänker man "1 får, 2 får, 3 får... osv." Man brukar lyckas somna när man är uppe i 200 får ungefär(ibland). Räkna långsamt annars blir du bara stressad(ibland).

2. MAGEN FULL MED MAT
Ibland kan jag inte sova för jag är hungrig och då proppar jag mig full med mat...Vilket jag inte föredrar, för hur bra är det egentligen? Men det funkar (typ).

3. HELT NAKEN
Japp! När jag sover helt naken (och själv) sover jag som bäst. Men det gör jag sällan ;)

Emma

Tjue

Tjena!
Jag håller med Bea, det är mycket snyggare att vara blek *host host host*, men jag får satsa på att vara blek i vinter eftersom att solen aldrig vill visa sig.
Idag köpte jag två böcker och de kostade mig 700 kronor. Sorligt... Jag har fortfarande typ 3 böcker kvar att köpa som kommer att kosta mig runt 400 kronor styck.
Ska lägga upp bild på mina böcker senare BARA för att de kostade mig 700 spänn.

Här är en bild från Peace&Love i somras. Se la upp dom på face igår så det är därför jag lägger upp den på bloggen NU. Peace&Love var kul men aldrig mer.

puss Emma

remember


Charlie röker!


Var på Snaps en sväng igårkväll och grattade Lillis, när jag gjorde denna upptäckt:


Akademikliniken




Den blåa: Till för om man har finnar, så sätter man en pytteliten "skvätt" haha .. av seriumet just där, gjorde det inatt och det känns faktiskt redan bättre!!!

Den vita i mitten: En återfuktande creme som man har till ansiktet, superbra och ger heller inga finnar, Yehhey!

Neulash: Det vet ni väl vad det är, en produkt som förlänger ögonfransarna, och det kan jag fannnnimig säga fungerar superbra, har fått sjukt mycket längre ögonfransar än förut !! Alla tror numera att jag förlängt dem eller har lösfransar !

hemlizz


Lägger upp allt som ligger i påsen senare när jag kommer tillbaka!



Ciao

Puss

Tjohoo!

Idag har jag ingen skola. SUPERBRA :D !! Men ska jobba på klättringen lite senare idag så jag får någonting gjort i huvud taget .

Jonte största sömntutan
När man sover hos jonte är de kul, jag hinner käka både frukost och lunch innan han vaknar, han e största sömntutan, sen e han så supersöt när han sover också så jag vet inte vad jag ska ta mig till ibland haha !!


EGO

HEJ SÖTNOSAR <3

Idag har jag varit i skolan (såklart) och sedan var jag och snabb-shoppade en kalender och en jordad dimmer. Mycket spännande shopping... inte.

Här nere har ni bild på min nya ego-kalender. Lugna er, jag ska byta framsida så fort jag hittar en lämplig bild. Bilden på min jordade dimmer känns inte så rolig att lägga upp.



Snart ska jag vara hos sabrina för att säga hejdå innan hon åker till china. Hon ska stanna där i ett år :'/. Måste hinna duscha innan jag ska dit så jag ska taggish nu.
Puss på er alla, Emma.


fredag


Såå hinenr inte skriva mer, gör det när åskan är över!!!
Puss





Inne/Ute - Lista


Blek/Brun

I höst handlar det om att våga vara blek! Inget brunpuder, brunutansol eller solarium inte. Bara en rouge med apricot-färgen eller rosa är det som kommer bli så inne!

Nicole Kidman är förebilden!                   Lindsay lohan kan slänga sig i väggen med sina vita fötter!
      



Smal/Tjock

Tyvärr så kommer trenden att vara smal tillbaka nu i höst. Så för att komma in i alla de nya moderna kläderna som inte har storleken större än 36 kommer du behöva gå ner några extrakilon.

Kate Moss har idealkroppen!              och tyvärr får jag säga till Mariah Carey som förut blivit hyllar för sina kurvor.
  



Nagellack/Utan

Att inte använda något nagellack kommer göra att du känner dig naken. Därför vill vi ha riktigt många nya färgglada naglar i höst!


Eva Mendez har fattat vinken!




Pojkvän/Singel

Alla Sveriges singlar börjar att para ihop sig nu till hösten. Riktigt mysigt att vara med någon när det är regnigt ocg kyligt ute.

Jag har absolut fattat grejen!     Mikaela har däremot inte riktigt fattat pojkvänsgrejen och festar loss på Kth:s heta nattklubbar


   



CIAAOOO måste springa till skolan nuuu!! :D


Svar på kommentarerna till inlägget:


Anonym om Inne/Ute - Lista:
Inte Eva Mendez då?

Svar: Uupppssiiii! Jo så hette hon visst !!! :)


om Inne/Ute - Lista:
men snälla tror du verkligen att man blir lika fin/vacker som nicole om man inte solar??? hennes hudtyp är ju speciell, och hon är en av dom vackraste kändisarna... tänk lite människa. och vaddå med att det är inne me pojkvän nu, ska man bara ta en random kille från gatan o bli ihop me han bara för att det är inne. det tar ett tag o bli kär u know......

 Svar: Du verkar inte fatta grejen med inne och ute listor man man själv skriver och hittar på, Retard. Puss :)


BEa gooeezz smart

Shopping
Ska visa vad jag köpte för er , men inte idag.. på morgonen imorgon när jag har sovmorgon, wiho! Det blev en tjocktröja(en av presenterna från mamma och pappa) Sen presentkortet från Emma och Christian köpte jag ett linne och en ny mascara! Sen ska jag visa vad jag fick från sabrina i födelsedagspresent också! :) Justee, sen bilderna från idag när vi käkade pizza och tårta, haha riktigt söta på mig och jonte (; .


Illustrerad vetenskap
Världens bästa tidning :D höhö! Ne men den e riktigt spännande tycker jag faktiskt. Ska läsa den nu sen blir det godnatt för mig :) .





Jag och min page!
Ser ut som en struts hahah




Godnatt !

Sitter här..

i min ensamheet... Jonte drog nyss och jag ska nog sova snart. Men först ska jag kolla på sagan om ringen :D !!


himmelssäng

Grattis till Bea som fyller 19 år idag! Nu har jag och Beich känt varandra i 5 underbara år <3 Hoppas att du får en fantastisk dag :)

Tyvär har min dag inte varit så rolig. Har haft ångest hela dagen. Kan i och för sig bero på att jag drack igår. Istället för att jag blir bakis får jag alltid fylleångest. Vet inte om det är bättre eller sämre än att bli bakis men det är förjävligt ändå.

Mamma kommer hem snart och vi ska fixa det sista till min himmelsäng. Har alltid tyckt det är så fint med himmelsängar. Hoppas min blir fin också. Det kommer nog få mig på topphumör igen.



Förresten så fick jag en ps3 av min brosa. Någon som kan tipsa om några roliga spel?

Kram Emma


Page?


Klippa ännu mer?
Hmm, kanske ska klippa mig ännu mera, till page (heter de ens så...hmm).. Vad säger ni om det? Eller spelar ingen roll om jag frågar er ni e endå sämst på att kommentera mina kära små läsare haha.



Dagens


Snyggt bea!
Sådäääär ja, nu har jag lagt upp några bilder på hur jag ser ut idag, och för ovanlighetens skull så får ni en hoppbild också ! haha, jag är då alltför slänn mot er, höhöaö!







Grattis Bea


19 Barre haha
JA må jag leva ja må jag leva ja må jag leva ut i hundrade år......
Grattis till mig själv :D . Åhh, tack så mkt !


Aug. 22, 22:12

Sovande Bea?
hmm, har alltid undrat hur jag ser ut när jag sover. Så tog mig an uppgiften att fotografera mig själv i en sovande pose och dela med mig av den här på bloggen tillsammans med er. HAHA! Och när jag tittar på denna bild förstår jag inte vad jonte snackar om när han säger att jag ser söt ur när jag sover, ser typ ut som en padda som blivit överkörd av en lastbil!!

Tadaa, en snarkande bea?? Nästan iaf hihi :D



Emma!
kom igen, ett inlägg måste du väl endå klara av att skriva innan du går och lägger dig!! :) Lavv yahhhh Natti ♥


Extra hår för 400/månad

Visste ni att...
Håret växer nästan dubbelt så fort under sommaren? Därför har jag köpt kosttilskott för håret nu när det börjar bli lite kallare... För att hålla igång hårets snabba tillväxt.
Jag köpte det på "life" för 400 kronor, 90 kapslar. I tre månader ska man ta 2 på morgonen och 1 på kvällen, så det blir typ att man måste köpa en ny burk varje månad i början, sen kan man bara ta en i taget. Dock står det inte om när man ser resultat, menmen det kan jag återkomma med i bloggen.


Tadaa jag och m in Priorin-förpackning



När man öppnar förpackningen finner man detta..



Öppnar man burken finner man detta....



Öppnar jag munnen så äter jag upp den lilla kapseln :D hihihihihiih







Jessica:
vart kommer den första klänningen på bilden ifrån? skit fin :)

Svar: Hej Jessica, nu får vi hoppas på att Emma läser det här eftersom det är hennes klänning. Hon får svara på det när hon kör sitt inlägg för jag har då  inte den blekaste aning, hihi!


&%)&?/%?%=#?#`

AAHHHHHH tror ni inte att jag gör vVVÄÄÄÄRSTA INLÄGGET??? OCH SEN RADERAS DET FÖR JAG TRYCKER PÅ EN &%84796'#%/#. Knapppp?????? ÅÅÅHHHHHHHHH !!!!! Skriver sen. ni får bara bilden som var med nu. Hejdåp!"!!!!!


19 år imorgon



Här är när jag fyllde 18 !

Bruna

Emma och jag på Kos


Pics

Tre favoriter från öventyret i Grekland!


Här är en utanför casinot på Rhodos.




I havet vid den östra stranden



Favvobilden(som numera är profilbilden på fb), den blev riktigt bra haha. Bad Emma att ta en bild på mig bara sådär.



Såå.. Ska försöka att få liv i lilla Jonte nu ! Wiie.

Aug. 22, 2010

Vaknade precis, baby ligger och sover som en stock! HAn gick ifs och la sig senare än mig(spelade cs hela natten haha).

HM
Ska lägga upp lite bilder på vad jag köpte på hm snart.
SkänhetsTips!
Här är en creme till ansiktet som jag baxat av jonte några gånger, den e superbra :D . Fyller år imorgon och har önskat mig den och sen den där cremen för längre ögonfransar. Båda e helt sjukt bra, men sjukt dyra. Hmpf! Jaja, hoppas på att få dom imorgon annars köper jag själv. Höhöh!

Den fantaskiska cremen för ansiktet!



Mhhhh pusspuss på dig !.... hehe

Börjar bli gammal ser jag, rynkor i pannan och grejer...!



Puss puss

HEJ!
Sitter här med sällskap av min älsklingsfågel Rille <3 Han spelar dryg och vägrar pussa mig. TACK
Idag har jag varit på ikea sen kom jag hem och sov i tre timmar. Jag ska forsätta mitt rumprojekt eftersom att jag ännu inte riktigt är nöjd. Ska lägga upp bilder senare i veckan.
Ikväll har jag inga planer. Hela den här veckan har varit fullspäckad + att jag har varit sjuk så kändes lämpligt med en hemmakväll. Ska snart ta ett långt varmt bad. Har fått ett chokladpulver som man kan ha i vattnet när man badar men vet inte om jag vågar testa det. Risk för massa finnar kanske?
Han totalingnorerar mig
Fett kaxig
Spanar in någon sexig gråsparv?
Pulvret
Kram Emma

Mot H&M

Presenter i stora lass
Nu ska jag till H&M och utnyttja Presentkortet som jag fick av Christian och Emma :D (tack så mkt!!) ! Fick även världens största godispåse av mikaela som jag aldrig i mitt hela liv kommer kunna äta upp haha :D Så jag tog med mig den till jonte, OOmmmmm vi ska käka godis idag haha om vi ska! ( Tack mikaela också :D )



Hörs senare!




Dagens


Idag är jag glaaad!





El greko


kommer upp bilder från igårkväll snart när jag fått dom :) !


schminkad och klar


Jag bjuder

Ta för er av det privata Photoshooten som jag konstruerat i väntan på bella. FETT SEG HON E ! Hon kommer väl indroppande närsomhelst hoppaaz jag :) !


Varsågoda, de här bjuder jag på höhö!

haha största fake-smilet! Menmen, kanske första bilden när ni ser mina tänder haha.



okejokej, skrik inte såmkt! Ni får eeen till när jag ler. Men nu äre slut på dom bilderna haha. Alltså jag ser vekligen ut som ett TARD haha




Nu kommer ni bara få sånna här bilder!! Elleeer? haha fett sur.



Pusspuss på er alla! Sjukt ful, men gjorde bara en pussbild hehe (; .

Svarta ögon

Idag har jag steeeedatoch steedat...


Satte på mig svarta linser för att se hur det såg ut... se bara lite mera.. asiatisk? ut!
Hissen eller dissen? Jag vet faktiskt inte själv!! haha kul ser de ut iaf!



lunch


Kultmiddag

Tjena!
Ännu en dag med mottagning. Idag är det "skolans dag" och jag har ingen aning vad det innebär.



Här är en bild på mig och Callebanan som gick först av alla till kultmiddagen.

pappas födelsedag


Tidigt uppe!
Sukkkk, gick upp kvart i 6 för att fira papiiis födelsedag ( vi gör alltid de på mornarna ) Meen nu när jag endå är vaken tänkte jag måla klart verandan :) . Seeen sova lite, städa och slutligen baka en tårtahh.


Nollning?


Här har vi lite bilder från idag :) !




Nyklippt


Hemma
Såå, kom hem från sittningen alldeles precis, ska kolla på en rulle nu innan jag går och sover, är ju ledig imorgon ;) !
Vet ni hur mkt hon klippte lr?????? Har inge kvar alltså.. Värsta slamsorna med hår som bara flöööög ner fifffannn usch :P ..



Aa men typ något sådant här blev det :) Ser dock snyggare ut i verkligheten !! ;) !!





puss

vänta vänta vänligen

Halloj du har fågel


home


Helt slut!!
Har kommit hem nu en liten snabbis, ska vara tillbaka klockan 6... Funderar på att klippa mig idag!! Vill ha någon annan frysyr men kan inte bestämma mig för vad jag ska ha.. HMM! Får se helt enkelt, så tråkigt med bara rakt..
Just nu är jag helt sluuut, har städat hela nedervåningen helt själv.. har liiite kvar att göra.

Ledig imorgon iaf!
Fixade så att ja e ledig imorgon, gjorde mitt kort idag(blev sjuukt ful på bilden, kan visa sen). Men i alla fall, då har jag ju hela dagen imorgon på mig att städa övervåningen............. suck.


Försökte trycka ihop anisiktet så mkt som det gick hahah!

SS = Supersnabbt

Hej hopp!
KTH håller kvar mig i skolan från 9 på morgonen till 9 på kvällen, vilket gör det omöjligt för mig att hinna göra något annat än att vara där. Fick vakna extra tidigt för att hinna duscha håret på morgonen. Ska ta 26 tåget, så ville bara hinna skriva ett supersnabbt inlägg innan jag drar. Bea ligger ju nååågot före med upptaderingen.
Allt är jättebra med mig.
Oj glömde att jag inte borstat tändernaaaa... måste springa o göra de.
Hejdå <3

Sittning

Idag kör jag med gummistövlar! De e fett med nice! Inte riktigt stövlar stövlar.. de e rätt låga.. aja, visar bild senare!
Idag är det sittning så slutar lite senare än beräknat .. C ya!



Wazzaaa Jag idag!




Idag har jag på mig de nya örhängena från SNÖ :) .



kissie/Dessie-style .. YE!

Sol imorgon ? :D

Jag hoppas då verkligen att detta stämmer!! Dagens stämmer ju inte mer än bra. Spöregn ute just nu.


Står och lagar mat på Kos haha

Regn...


Grattttiiisss  bea du har inte  en enda gång sen igår :D ! Wiie . Sjukt bra.

Vaknade av mig själv nyss.. satte egentligen klockan på 8 .. Hmm, något skumt med det där haha ;) . Men jag har hört att man ska gå upp så fort som möjligt när man vaknar, alltså att man inte ska dra sig i sängen i en evighet, för då aktiveras någonting och manhamnar i en speciell sömn som är svår att vakna ur .. sooom resulterar till att man vill ligga kvar längre sen och är seg hela dagen. Såå, därför gick jag upp nu :D !


Haha en bild från bellas födelsedag när vi skulle göra pussmunnar till kameran och sen så stannade tåget helt plötsligt och vi nästan ramlade hah!

Nya nailz

Sååå nu är johannas naglar klara :D . Nu kan jag gå och lägga mig :) . Sovmorgon imorgon som sagt wiie !!


Johanna känner sig fetttt snygg i sina nya naglar ;) hihi







Snygg-Bea


Nagelfix
Johanna kommer snart hit så jag ska fixa hennes naglar, sen blir det bums ner i sängen... Sovmorgon imorgon föressten, till kvart över tio *AAHHH*!! Superskönt! Och på fredag är jag ledig ;) Eller neeeeeeeeeej fandå kom på att jag ska fotograferar på fredag.. vad i hel*****... åhh dahh, jag som sett fram emot det! Aja, har väl endå en sovmorgon i alla fall!

Världens kanske snyggaste bild
Draaa mig fem gången baklänges men så här såg jag ut? Idag.. världens fulaste bild på mig.. men så kanske man ser ut när man har osvit i 4 timmar typ.. Suck.  Jaja, här nollades vi lite i alla fall.. hehe med bollar på huvudet ;D .

Min nya vän Emma och Jag :)


vart uppe 13 timmar nuu... suck

Shitshit, helt slut!
Uppdaterar snart!

Jag Älskar Dig♥


♥♥♥




♥♥♥


Morgontrött

Ingen morgonbild
Tyvärr orkar jag inte ta en bild och ladda upp på hur jag ser det denna morgon men kan berätta att det inte är mycket annorlundare än igår (; .
Ska ta tåget som går 7 ... Yee! Idag skulle de vara någon rolig aktivitet efter skolan så de ser ja fram emoooot :) . Men ska käka klart nu :) . Ciao Bananas!

jag för typ ett år sen hihi !

Wazzuupp

Sova snart
Hmm vet inte vad jag ska skriva, har precis gjort en stort glas vatten med citron i, sattsar på att bli frisk till helgen i alla fall!! Jonte är ute med tjuberg och martin. Jag hängde med ett tag men sen började jag hosta så gick tillbaka. Ska gå och lägga mig snart.

Emma e bäzt
Ser att emma har gjort värsta inlägget, fett kul emma skriver alltid saker som har någon mening.. tillskillnad från mig som skriver meningslösa saker hela tiden haha men de e så det ska vara.

Bar på kth!
Det finns en bar på KTH .. haha alltså inne i skolan! Så här ser deras drinklista ut.. väldigt spännande om jag får säga det själv.




NAtti mina små barn!

största bangarn

Hej hopp!
Har gått på kth i två dagar nu, men känns som att jag har gått i en månad. Dagarna har varit sjukt långa. Efter det här inlägget ska jag ner och däcka i sängen. MEN FÖRST en klassisk inne och ute lista...
INNE INNE INNE INNE
Coca-cola
Vet inte om jag skulle sätta det som inne eller ute, men jag har blivit helt beroende av coca-cola. Har druckigt ett glas innan frukosten 5 dagar i rad nu. Mums.
Hajtänder
Finns inget mer bad-ass än ett haj-halsband runt halsen.
Jag med en tand från vithajen jag fånga i stilla havet.
Brun utan sol
Ah finns inget bättre än brun utan sol efter att man börjar blekna efter utlandet. Egentligen är jag mer för solarium, men det är ju farligt...
UTE UTE UTE UTE UTE
Folk som kommenterar mina inlägg irl
Grr... Så sjukt pinsamt när folk läser upp det man har skrivit och garvar åt det. (låter som att jag är mobbad nu, vilket jag inte tror jag är (?)) Men allt man skriver låter så korkat när man hör det från någon annans mun.
Bangar-dagar
Jag har varit en riktig bangare de senaste veckorna, kan erkänna det själv. Vet inte varför? Oftast tror jag att det beror på att jag har varit trött. Men från och med idag är det ändring på den saken ;)
Onyttig mat
Förr älskade jag pizza och hamburgare från Makkedonken men nu är de faktiskt i min ute-lista. Man känner sig fräschare av att äta en smarrig sallad eller liknande. Najnajnaj, bara okej när man är bakis.
+ EN EXTRA. Folk som låtsas att dom inte bryr sig
FAST ATT MAN FÖRSTÅR HUR MYCKET DOM BRYR SIG EGENTLIGEN! muahaha.
Puezz Emma

sjukis

Sååå, nu drog jonte på restaurang med Axel, en kille som har bott här hos dom hela sommaren :) . Själv ska jagh kolla på 2 nd 1/2 men och sen på cougartown?? kommer inte ihåg vad det hette riktigt men aa det börjar klockan 8 :) .

SKriver sen !


Jag valde det här linnet idag istället :) ! Ser sjukt sliten ut idag.. kanske för att jag e sjuk :P .. Great.. ska ta min hostmedicin nu föressten, bra att jag kom på det :D !




Hihi det var den här som jag köpte :D !! Ska köpa en hodddd tröja nästa vecka också :) .


Nää nu får emma ta och uppdatera lite :D , de e så kul när hon gör det tycker jag :) .


KTH

kom precis hem till jonte! Köpte en grej idag, lägger upp den senare :D !

Dagens


snygg min.... dagens !


klacksko

Den här fick jag av mamma :D ! Supersöt! Man ska ha sina ringar i, men man kan ju ha lite vadsomhelst, det som passar lixom ju :) .





kul att jag ser ut som ett R'taaard haha..

tattooooo??

Hmm, har funderat över om jag ska tatuera mig eller inte .. eller jag vill ju, men vet inte om jag vill. haha, aja jag vet inte. För på vissa e det ruggigt snyggt ovh på andra ser det inte riktigt helt okej ut....

Skola imorgon klockan nio, suck.. så jobbigt att gå upp så tidigt på morgonen!! Måste gå och lägga mig nu innan jag hostar ner hela mitt rum.. Måste sooomna iiin :D hihi.

Mamma kom hem idag och gav mig en fett söt sak :D lägger upp den imorgon bitti!


jag och mikaela i somras(är sommaren över?? haha ), miss u



God Natt, Bea


en av de viktigaste dagarna i mitt liv



Tog nyss ett långt varmt bad, medans jag funderade på att de här kan vara än av de viktigaste dagarna i mitt liv. Började på Kungliga Tekniska Högskolan idag. Ska plugga civilingeniör datateknik, en linje som tar 5 år. Jag lärde känna massor med nya kompisar som kanske kommer bli mina bästa vänner de här åren framöver. Har tvekat massor fram tills nu. Den här dagen kändes helt rätt. Hoppas det fortsätter så!


;)


saaakkkk om dattttt !

Vololym?


Hej jag heter Knopp-Bea och jag ser ut som en bumbibjörn haha




Snacka om att man får lite volym av att bara ha knopp ett tag :D .







100 000 i månaden?

hehuehehuehu.. Idag var det ganska kul :) Lärde känna en ny tjej, hon henne Emma, haha :) . Riktigt schysst! Sen hade vi några föreläsningar om löner och så ...
Ingångslönen ligger på ca 30 000 kr när man är fördigutbildad.. Hmpf, ja tycker inte att de e så mkt.. vill ha typ 60 :D . Men eftersom jag är så bra så kommer jag säkert kunna fixa det (a) . Varför inte sattsa på 100 000 när jag endå håller på .... haha.


Eran blivande ingenjör?!





KTH

Såå, vad händer egentligen? Nyss började man på gymnasiet och idag är första dagen på högskolan. Tiden går så sjukt fort så jag fattar inte ens själv vad som händer haha.



nu glömde jag ju att le... haha aja, jag och mackan just nu i högsta hugg !

<3

Emma har varit en riktig höjdare på att blogga ikväll ;) !! An applåd :D .

jag har inte haft tid :) .

wish you could read my thoughts

Toothbrush

Christian kom och tog med sig sin fula tandborste. Förlåt för jag lekte med den, men jag var tvungen ;)
O för er som inte förstår så är det en AIK <3 tandborste och en djugårds tandborste.

Nykirrat

Men ah! Jag stör mig på att bilderna blir så keffa, ni ska se hur fiiint det blev. Blev tyvärr inga före bilder , men alla som har varit här förstår hur stor skillnaden är. Är sjukt nöjd :)

Överdos

Miniräknare någon?
Snart klar med mitt rum. bilder kommer ;)

JW

Nu är jonis här, vi ska gå och paddla snart :D !


Här är några fina bilder på oss :) .









.


misslyckad........................

Jeff Thomas



Kom precis hem från sabrina, måste kolla när jag börjar imorgon. Fettsegt haha, men de e ifs bara upprop så de borde väl inte vara fööör ansträngande (; .

Shitshit kul det där med emmas rum, jag har hört rykten om att hon ska ha roooosa tapeter ;) !

Någon som smygfotade mig på kos när jag sov ;) HMMMM




Dom här  små filurerna är så söta haha, älskar dom !



Bea

ikea

Idag har jag varit på ikea och storshoppat med mamma! Jag ska göra om mitt rum bigtime. Ska ta lite före och efter-bilder senare.
Kommer bli grymt :)

mm


Dagens. Nu ska jag sova.












Feels like my turn

TJENA!
Sorry för dålig upptadering av min sida. Har mått lite halvkasst idag. Ser ut att stekarbea har varit ute på vifft! Puss o Godnatt
Gammal bild på mig och Beich ;)
Emma

C ya

En liten snabbis med ombyte hemma och iväg till sabby!
Hela outfitten kommer upp ikväll.



Puss!


Fika


Nu ska jag kila in till staden och fika. efter det hem till sabrina( som jag inte sett på hela sommarlovt!!) och käka middag med henne, efter det dra in till stan igen och checka in hennes mamma som ska springa midnattsloppet, hehe!




Så här ser jag ut just nu.

nyduschad

Wahiwu, har precis badat. Ska ta och käka lite sen börja packa pp rescäskan och tvätta... Suck, vad tråkigt.




Burberry is THA shit



Älskar den här bikinin, förstår inte varför jag inte använde den på kos och rhodos hela tiden!





Att göra idag:

* Städa rummet
* Slänga alla grejer från resan i tvätten
* Bada
* .. massa annat


eeo eeo

Gahh.. Det började precis regna :/ ... Så jag vet inte om det blir mer måleri idag alltså...
Så ska nog ägna resten av jobb-tiden till att prova de svarta linserna haha, fett kul att se hur man ser ut i dom.. typ som en zombieee, aja haha lägger ut bilder senare på det.


Det borde vara sånt här väder idag hihi :D !

Färglinser

Ni vet ju att jag och emma sålde färglinser förut? VI har inte fått alla sålda så vi delade upp dom, så nu har jag svarta, blåa och mörkblåa .. tror jag dte var :) . DE e ganska kul med linser höhö!





Nä nu ska jjag käka frukost och sedan jobba lite.. Typ till 3 .

Saknar ;D !

Letttttszz Dance !!

Nä nu ska jag nog ta och gå och sova, helt slutkörd...


Här är några bilder ifrån Baren på Kos!








Cam-Guide

Såå kom precis hem från kungsan... Kollade på när Alex uppträdde, han var riktigt duktig :D !

Tyvärrt blev dte inga bilder så bjuder på en camrunda istället.


Först gör man typ 5 sånna här bilder och väljer ut den bästa. Fast nu var jag så trött och tog bara en....



Sen gör man en sådan här... spelar ingen roll om den e cp, man lägger ut den endå.



Detsamma med denna vacka bild.



Hmpf, detta händer aldrig, att jag lägger upp en bild på när jag är klar med fotograferingen och fiffla rupp håret igen... Menmen, knopp-patrullen äger FETT ;D ! 





Sådärja, nu fick ni en guidad rundtur. På återseende!!

Sick day

Tjulahopp.
Vilken tråkig dag det har varit. Sovit bort hela dagen. Meningen var att jag skulle färga håret men har helt enkelt inte pallat. Nu kollar jag på en judefilm (ärligt). Handlar om en liten 13 kille som ska ha en bar mitzva och han håller på super sig full innan det. Måste vara den skummaste jag sett.
Imorgon ska jag på tjejfika med några som kommer att gå i samma klass som mig på kth. Ska bli spännande att lära känna lite fler datanördar! Ska försöka ta lite bilder. Men vågar man ta bilder på folk man inte känner så bra? :O
Bea, jag och Johanna. + lite fötter. Ej meningen iof.
Emma


Dagens

Ska in till stan för att möta upp Bella och Mickan, dom har redan käkat så dom får väl ta en extrafika med mig! Sen ska vi till kungsan och kolla på när Alex uppträder :).

Bilder kommer ikväll när jag kommer hem

Tröja: GANT
Byxor: MQ
Skärp: GUCCI
Skor: Hilfiger


zexyzexy...







Ciao Bambinos!

Liten uppdatering

förord: vi måste fixa en ny, riktigt snygg header...


oouuhaabuuuööhaaaa, kom precis hem från Emma. har delat ut ett antal presenter i familjen... Måste packa ut alla blöta grejor och så :P.. Fettjobbigt.. Sen ska jag ut och måla igen .. yee haha. Kommer väl antagligen däcka sönder av trötthet vid tolv ikväll, men vi får väl se :) .

btw btw !! Emma ska färga håret idag, hon åkte iväg till huddinge nyss för att köpa.. SÅ vi får väl se vad hon ska köra på för färg idag ;) !

Jag just nu... Gud vad liten jag ser ut :P lr? Haha, har tänkt på det den senaste tiden... ser ut som en liten 15åring...
Ahhh mitt härliga rum :D!



Jag gillar den här bilden, ser så glad ut haha :D !



schtekarbilden, haha checka in mig i bakgrunden ;) !

Khodos o Ros

TJENA ( Emma här )
Nu ska jag sammanfatta festlivet på kos och rhodos.

Kos:
Bästa: "Alla känner alla". Solstolarna är gratis utanför vissa strandbarer. Till exempel utanför strandbarerna strandkafét och grabbarna grus så samlas alla norrmän och svenskar och festar hela dagarna. 12-06.
Minus: "krogarna" på kos är ganska små. Inte så mycket utomlandskänsla eftersom att alla kan snacka svenska.
VARNING: Fishbowls på stranden.
Rhodos:
Bästa: Bra musik. Öppen bar. Arrangerade fester.
Minus: Ingenstans att "sitta och snacka" på bargatan. Superhög musik överallt. Dansgolven var lite konstiga (?) Allmänt otagg.
VARNING: Grekerna som man möter på hemvägen.
Stekarna på toxic.
PUSS FRÅN EMMA

Ny blogg

Tjena tjena små barn. Nu har vi kommit hem från rhodos och kos, shitshit va kul det var ! En annan nyhet är att jag och emma kommer börja blogga tillsammans igen, så här är vi, redo att inta utmaningen ;) !
bjuder på några bilder på bara mig och emma från greklad som invigning!!
Pusspuss på er alla! Nu kör denna superbästa blogg igång!

RSS 2.0