EMMA & JOHANNA - konsten att spela svår

I urminnes tider har folk försökt spela svåra för att få sin partner på fall- men det kan inte hanteras av alla och det kräver en viss kunskap. Under år av erfarenhet har vi kommit fram till vissa slutsatser. Nu ska vi presentera dom.

1. Dröj med att svara på sms
Om han ställer en viktig fråga tex "har du känslor för mig?" så ska du dröja med att svara, kanske inte svara alls. Det här kommer att få honom att känna ett större begär efter dig. Han undrar nu varför du inte svarar.

2. Gå därifrån under ett samtal
Ja precis som det står- gå därifrån mitt i en diskussion, kanske mitt i hans mening. Det här kommer göra honom galen av åtrå och han kommer att vilja jaga efter dig för att få ett svar. Det kan kännas taskigt men det funkar.

3. Dålig mottagning-tricket
När ni pratar i telefon så säg att du har dålig mottagning medan du skrattar lite överlägset och därefter så lägger du på. Han kommer nu att hålla i telefonen och säga några förnedrande "halo? halooo? haloooo?". Enligt våran erfarenhet så är det här något som funkar på de flesta killar.

4. Snacka med hans kompisar
När du är med din kille och hans kompisar så snacka bara med hans kompisar. När din kille försöker komma in i samtalet så säg "va?" och rynka på ögonbrynen- som om han vore dum i huvudet.
Fortsättning följer... ;)

Endast de senaste kommentarerna visas
Jag heter Chriztchian

Den sista är ju bara dålig och irriterande kvinns ;D

2010-08-30 @ 20:13:12

Här var det kommentarer, massor av kommentarer

Vad heter du?
VIP

din e-mejl: (publiceras kanske, vem vet)

du kanske möjligtvis har en blogg?

Är du klar med allt ovan? Om ja, varsågod att skriva kommentaren. Om nej, skriv skiten endå.

Trackback
RSS 2.0