mkay

Suck, inte tillräckligt frisk för att parta...


somras

Naglar

Yeyeyeyeyyeye Finally!
ÄNTLIGEN! Idag har jag bara 37 grader!! Otroligt.. Ska ligga som död hela dagen idag förutom att fixa Christinas naglar och försöööka bli lite frisk till imorgon. Så jag iaf kan dra hemifrån typ vid elva och komma till festen halv 12.. och vara där till halv ett!
Då borde jag ju inte bli sjuk iaf och missar inte "Nyår" . Men att ligga hemme helt ensam hela dagen är ju typ tortyr haha, kommer att bli knäpp i huvudet.


Rebeccas nyårsnaglar
HAr fler bilder som jag kan lägga upp sen.



Btw, jag och Emma måste fixa nytt tema, julen är ju förbi nu.. Jaja, får se kanske fixar det när jag är sjuk fortfarande haha.. Great..

/ Bea

Kiss kiss bang bang


Hur kan 37 grader bli 39 grader under dagen?
Sucksucksucksuck, stackars mig.. Vaknade precis, sovit hela dagen. Ska kolla på film.. Sen sova igen. Imorgon ska jag inte göra ngt annat än sova och ligga i sängen. För på Torsdag måste jag vara frisk för att kunna ha kul på nyår!

(INTE jag just nu haha)


/ Sjuka Bea

Wazzup

hej och håå.. Sjukt trött.. Var hos Tandis imorse.. Tvn fungerar inte :( ..

HAha Jag och Emma i typ 2:an  på Gymnasiet


Har börjat att blogga på den andra bloggen nu också, drar ju till London om två veckor typ!
Här har ni den!


Feber

=¤&/=¤/&/#=/%"!!?!((¤(?(%"%?)¤&(&(¤?&W`?`846´+368#?#(/6+3/&?¤/!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De enda dagarna som jag inte ville vara sjuk på fick jag feber på, JA MEN FAN VA ROLIGT!

hejdå.

suck

Kan varken sova äta eller dricka? Sjukt jobbigt. Buhuuu...

Håller typ på att bli sjuk och känner mig helt retardad inne bakom ögonen.. Inte nog med det så växer min visdomstand nu också ( YES!.. not) Gahh det gör så ont så kan inte svälja käk! Men knaprade ipren imorse så ska nog klara av dagens julbord hos våra bekanta!


Euukk. Den magiska drycken.. Nu ska jag bli frisk! Fråga inte vad som e i.. haha





Pälsen har vandrat ut ur garderoben igen, Wiho!




Kram Bea!

25 December



Tack för alla fina och värmade sms-hälsningar från nära och kära igår, telefonen plingade som aldrig förr haha. Ni är så fina :) ♥ God Jul på er alla med som jag inte hann svara på!




Små grodorna
Idag har jag och min bror spenderat dagen inomhus... Vi har bakat, YEy! Små grodor, sjukt söta alltså!

Försökte att göra den groden längst ner till höger som Emma, ganska likt ! ;) Hahaha!



Jag cooolade upp mina lite! Hahah fett fula!


Janbanan




Kram Bea

Snygga naglar till nyår?

 
Hej Alla TJEJER! (och killar??) 
Om någon vill ha Snygga Gelénaglar till nyår så fixar jag, det kostar 250 för vita tippar och 350 för glitter.

* Tider 26-30 december under dagarna
* Det tar ca 1,5 - 2 h att göra
* Glitter finns i rosa, turkos, silver, blått, grönt, gult, lila mm.

Ni kan skriva till mig på min mail: [email protected] ( HAHA! Reta mig inte.. den e gammal, lägger helst inte ut min nya här)


Här är bilder på när jag precis började göra naglar.. Typ två år sedan, så nu blir dom mkt bättre. Ska se om jag hittar nyare bilder, men har inte fotat på senaste tiden.. Lägger upp bilde när jag fixar på någon!

Vita, korta naglar




Vita, långa naglar



Rosa glitter, korta naglar


Silver Glitter långa naglar .. Bra med blixt!! Not.. aja man ser typ iaf


Grönt Glitter Väldigt långa naglar ( Elin som alltid ska ha så långa :D ! ) hah



Hittar inte fler bilder just nu!
Men hör av er om ni vill göra, Kram Bea!

God Jul


Varför röker man för? Sjukt onödigt ju.. Hittade de här bilderna i min förra blogg som ja hade för typ ett halvår sen...

Kan ifs inte påstå att jag rökte mkt men aa haha.. Cp . Feströka är mer än ok höhö !







/ Bea

23 December

Julafton imorgon, sjukt? Man märker det inte ens.. egentligen. Ska sova nu, sjukt trött.

fjortis´bilden.. aja skitsamma.. den enda som jag hade från idag hah.



/ Bea


pepparkaksmys


Mika är på besök, och det har varit glögg och pepparksbak :D !






KRAM Bea

Pusskalas

Sitter och dricker te.. aa.. haha!
Hörs imorgon, Ciao!





Haha ser ut som största bitchen!



puss!


/ bea


HemmaMys

Tränat idag.. Är helt sönder.. kan man säga så haha?
Ska upp imorgon och köra på cykeln.. Varje dag! För nästa träning e inte förrens den 27e .. :( !! Blöö ...

Trött !

Ett halvt sommarlov?

Från och med nu: Ledig i en MÅNAD! Alltså jag fattar det inte själv.. Helt sjukt skönt.. Kommer dock vara ruggigt bortskämd med sovmornar ... Får träna varje morgon för att inte sova till klockan 12 varje dag.

Emma och Jag i Grekland i Somras



KRAM! / Bea


Tenta snart

Emma har blivit en hejare på att uppdatera bloggen, och jag är sääämst nu när jag håller på att plugga till tentan.. Den e ju på Fredag .. Så imorgon kommer det vara full rulle med matten.


Mkt fina bilder på mig och Jan ... Haha


Jag ramlade, För vi körde fettfort med våra cyklar på spåret (typ tåg-cyklar) å sen så flög vi ur spåret...å när ja skulle resa mig så puttade Jan ner mig igen.. osv Hahah askul.


NAtti
Bea

Jag talar ut

Den här dagen (& gårdagen) har varit helt fantastiska. Igår var jag med Christina sen med Bea och sen med Carro och idag har jag bara tagit det lungt. Jag måste ta det lungt eftersom att jag ska jobba många timmar resten av veckan. Åker ju rullskridskor hela kvällarna så det blir lite träning. När jag jobbar så flyttar jag in till min lilla etta inne i stan. Tyvär har jag inte internet där ännu SÅ JAG KOMMER INTE ATT KUNNA BLOGGA :(. Jag ska försöka shoppa nyårsklänning någon av de här dagarna och lägga upp på bloggen så fort jag kommer hem.

TIPS FRÅN COACHEN NR1
Lyssna på Bruno Mars nya låt "Grenade". Den är sjukt bra! Jag har bett Bruno Mars att gifta sig med mig på facebook. Hoppas han svarar.

TIPS FRÅN COACHEN NR2

Lyssna på Eddys nya år "I like the way". De är en lite svängingare låt som jag dansade till på Nicolinas fest. En kille vid namn Tony spelade den för mig och sen dess har jag lyssnat på den kanske 150 gånger.


KRAM EMMA

Bananie

Hej kära vänner!
Igår sov Carro hos mig och vi snacka om massa roliga saker. Idag har jag bara SLAPPAT framför tvn med Terese (min brosas flickvän). Vi kollar just nu på Jon Kate & åtta barn. Riktigt spännande. Imorn ska jag ladda inför att jobba 4 dagar i sträck (eller 4 nätter kanske man ska säga). Ska bli riktigt roligt! Massa folk nu vid juletid. Jag jobbar som sagt på BALLBREAKER för er som vill komma och hälsa på. Jag hoppas verkligen att någon jag känner kommer VORE SUPERKUL!

Jag och min favorit HANNIEBANANIE <3

 

KRAM EMMA


thai

Precis kommit hem från träningen... Helt schlutt! Måste sova mer om nätterna ... Tenta på Fredag.. Måste klara den! Helt klart sjukt underskattad .. Sämst, ååh.. borde ha börjat plugga en vecka sen minst!!

Haha emo-inlägget nr 1 ...




kraaaaaaaaaaaaaaaaaam
bea

Shize

Var nyss på tatueringstudion med min vän Christina! Hon gjorde en skitfin tatuering på ryggen med en text från Lady Gagas låt Pokerface. Såg ut att göra riktigt ont faktiskt. Vi hade en proffsfotograf som tog bilder så ska bli spännande att se hur dom blev.
Ikväll ska jag med Bea på thaiboxning. Ska bli kul att slåss lite och få ut lite aggressioner.
Puss Emma

Love

Mr nr1. Min första kärlek. Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Varje gång jag hörde hans röst så fick jag fjärilar i magen. Vi blev tillsammans och till en början var allt perfekt, men han tränade 7 gånger i veckan och spelade sitt dumma spel så han hade aldrig tid med mig. Efter ett tag började han festa också så jag gav upp. Jag gjorde slut och det tog lång tid innan jag kom över honom. Nu tycker jag han e världens sämsta människa och jag skulle slå honom om jag såg honom.

Mr nr2. En "hopplös romantiker" som verkligen var kär i mig. Han gav mig komplimanger hela tiden och jag kände mig verkligen speciell. Det här är inte den typen av kille jag brukar gilla egentligen men jag föll för hans charm. Tyvär tog det inte lång tid innan jag insåg att jag inte var kär utan att han bara smickrade mig.

Mr nr3. Världens bästa kille. Han fick mig att må bra på alla sätt och vis. Varje gång jag blev sur så hade han tålamod och lyssnade och förstod mig alltid. Om jag fick bestämma hur en pojkvän ska vara så skulle han nog kunna kryssa alla punkter. Det tog slut för att jag kände aldrig det där "klicket" som man behöver för att ett förhållande ska kunna hålla i längden.

Mr nr4. Jag hade varit intresserad av den här killen i flera år och tillslut så blev han min. Även fast jag snabbt märkte att vi inte passade ihop så kunde jag inte släppa honom. Han var för speciell för det. Fick frågan en gång för några år sen om jag var tänd på honom och jag svara "jo visst, men han är mera en kille jag skulle gifta mig med". Jag var kär, men inget egentligen kändes helt rätt förutom hans närhet. Inget kan slå hans mysiga kramar och hans pussar. Önskar att det räckte för att fortsätta ett förhållande, men det gör det inte.

I got the looks

Japp. Nu är det slut mellan mig och Christian. Tog slut igår. Jag är väldigt ledsen för att jag trodde han var den rätta för mig. Jag har aldrig brytt mig om en kille sådär mycket. Tyvär så krockade våra personligheter och sakta men säkert började jag inse att det helt enkelt inte funkade. Boys boys, cant live with them... cant live without them.

Eftersom att jag inte har skrivit på länge så kan jag berätta att jag har börjat jobba på Ballbreaker inne i stan. Jag jobbar som servitris på rullskridskor. Skitkul! Tror det är få som har så roligt jobb som mig. Jag bara glider runt. Har fram tills nu fått låna min farfars "extra"-lägenhet inne i stan så jag sover där efter jobbet. Känns nästan som att jag har flyttat hemifrån.

Kom inte in på linjen jag tänkte till våren så får se vad som händer efter nyår. Jag är lite lost med livet just nu. Får var vinden tar mig. Har varit halft nere och inte mig själv det senaste halvåret. Från och med nu så ska jag börja tänka på positivt. Är 18 år och har hela livet framför mig. Wohow.


WAZZAAA??

sova.

Sorry helt klart sämst uppdatering .. Bilder från gårdagen kommer upp när jag fått dom :) . Natti


FETTSNYGG ja e ! Ahahahah

värme?




Party

Såå.. Nu är jag klar!
Ska bara ringa Emma och checka med henne så att vi möts halvvägs, ska bli superkulikväll att träffa alla "gamla" vänner. Man har ju inte så mycket tid nuförtiden..

Btw så har jag konsumerat en halv liter glögg .. Supergott haha kan inte sluta dricka de!





Kan jag se lite surare ut? Haha

Kram på er

Ny liten svart nr 10469856?

Hur många svarta korta klänningar kan man köpa? Aja skitsamma här e en till iaf haha:







Parteyy ikv :)

Mums

Jag hjärta Emma





Mums med mat

Helt slut. Har käkat alldeles för mycket idag.. För jag trodde att jag mådde dåligt för att jag int ehade ätit ( hade käkat gröt + 3 mackor till frukost) .. Meeen endå så tänkte jag det.. Å då fick jag en flapjack av magnus.. och sen käkade jag mina 2 mackor som ja hade med mig.. och sen så käkade ja mig lunch.... Å då höll ja på att dö... MEEnnn Smart som jag är så käkar jag 3??? Portionen crunchy?(stavas d så?) och låg framför tv:n och kollade på I Form Med Anna-Anka .. (Bästa programmet btw haha)... aaa Men efter de så dog ja alltså haha dog i soffan.. Typ i en timma.. Sen så vare 2 timmar kvar till träningen å då tvingade ja mig själv att inte käka ngt för då skulle ja spytt.. YES ! Där har ni mitt fina inlägg.. om .. mat? aa .. Kul blogg! Haha...

Och nu: Keso och Hallo-Creme :D !! SJUUKT GOTT !


Emma och jag på Rhodos .. Haha MAckor med Tonfisk.. majonäs.. och KETCHUP! hahah

Mums

/ BEa

WIho

Hej små barn!
E helt död.. Sovit så lite inatt och komprecis hem från träningen.. Känner att ja verkligen måste sova mer! För fick helt cpdamp på matten idag, kunde inte alls koncentrera mig.. därför ska ja sova nu ;) !


BTW:
Finns det någon gräns på hur mkt man kan äta egentligen??? Haha, helt sjukt.. käkat middag för 2 pers + 5 mackor... Asgott men aa fortfarande hungrig.....................


Skål

Hejhopp, väntar på att Emma ska komma till mig :) .


Tv

Har suttit vid datan sen jag kom hem.. Orkar inte ställa mig upp haha .. Sov typ 5 timmar inatt och hela dagen har jag känt mig ful och äcklig bläääää..

Har typ käkat fem portioner paj nu.. Sjukt gott.. men har sjukt ont i magen, och kan inte resa mig upp nu. Ska frösöka att kravla mig till Tvn åtminstonde så att jag inte fasnar vid datan hela kvällen.


Kul man kan ha....









Trött

Trööööööööööööööööööööööööötttt .. sova?  Fattar inte hur man kan bli så trött av att sitta på marken och kolla på när andra boxa med varandra, typ jobbigare att sitta brevid haha! Ne .. men aa..

köpte massa grejer idag till thai :D Typ de här sakerna.. fast aa det här e min brorsas haha... Fint!


/ Bea

Julsittning

Hejjeee!

Alltså e fortfarande helt slut haha, men har sån sjuuk träningsverk i nacken + nackspärr haha, kan inte kolla åt höger.. känns helt superkonstigt haha!

Jouule Sittning
Idag är det Julsittning, jag vet inte hur länge jag kommer stanna eftersom att jag ska upp klockan halv 9 imorgon DÖÖ! hahh..
Men sittningen börjar ju kl 6 så aa kompisarna blir väl inte alltför sura om jag inte hänger med på efterfesterna vid klockan 5 på morgonen. Meeennnenenennenene ska till tandläkaren nu, har sjukt ont i tanden, som gör att jag får ont i hela käken och får ont i huvudet.. Fettjobbigt.

Mikaela och jag :) .



BTW!
Kände att jag ville ha den andra bloggen på blogg.se ist så den heter:
http://modelbea.blogg.se

/ Bea

trött

Alltså helt supertrött.. kan inte ens skriva!
Har blåmärken och rivsår över hela magen
Höres imorgon
Ciaaooo Bananas!!!



/Bea

Biffen Bea

HEJJJ!!!
Hade tänkt att julpynta och städa hemma, så att mamii och papiii blir glada när de kommer hem från jobbet!
Sen ska jag göra lite projektarbete seeen.. hmm matte? Seenn. kolla tv typ hahaha.. och sen ikväll är det träning igen!

Här är jag om ett år haha



La upp en bild som jag skickade in när jag sökte till Top model på min andra blogg:
Min blogg heter:
http://modelbea.blogg.se


/ Bea

Modellbloggen

WAZzAAaaaaaAa små barn !!!

Här är länken till min nya modell-tävlingsblogg. ( Ni måste uppdatera sidan om bara ett inlägg syns!!) Änså länge bara 3 inlägg haha, men det kommer att komma upp allteftersom.. Vet inte hur ofta jag kommer att uppdatera, men då det händer något med modellandet så uppdateras det såklart! :)

Mina små barn :D wiie haha


/ Bea

Matte-stress

Godmorgon!!
En glad bea har vaknat på rätt sida idag, yahoo. Är dock orolig över hur matten ska gå eftersom att jag inte har plugga till den.. sämst jag eeeeeeööö! Aja, ska plugga en timma innan i skolan så det ska nog gå bra!

PSS: Ska klippa mig idag! HJääälppp ahah





Dagens tips kommer på film idag! Och resten av alla andra dagar fram till den 24:e ! det blir som luckor! Wihhoo haha

/bea

RSS 2.0