Utkast: Jan. 4, 2011

Hej alla som läser det här!
Jag kom nyss hem till mitt "andra hem" (bor i stan nu för dom som inte har fattat det) i Tullinge. Anledningen till varför jag åkte hem är för att jag måste få mina kläder tvättade. Har inte fått lära mig hur man tvättar än så det får bli att jag tar med mig alla kläder smutskläder till Tullinge och tar med dom tillbaka till stan sen. SJUKT PINSAMT det var att åka hem. Jag kände mig som en riktig luffare. Jag kände var att jag hade med mig min stora väska med smutsiga tvättkläder, hade på mig några luffiga mjukisbyxor, en sliten tjocktröja och nästan osminkad. Det saknades bara en påse med pant och en ihoprullad madrass.

KRAM EMMA

14 prenumeranter

Haha jag visste inte att vi hade 14 prenumeranter på våran blogg haha :D Fett kul.

Något annat som däremot inte är så kul är att jag inte kan sova, för hostar upp mina inälvor typ... Sucksuck.. Men ingen feber i alla fall!/ Bea

Jag talar ut

Jag talar ut, igen:

Jag var runt och läste lite olika bloggar nu på morgonen. Jag råkade komma in på massa "djupa" bloggar med massa "djupa" texter om allt. Jag förstår INTE hur folk orkar va så himla "djupa". Om folk inte förstår vad jag menar så ska jag försöka göra ett exempel.

Jag skulle ha skrivit UNGEFÄR såhär:
"Jag tycker om min fågel. Den är rolig och söt!"

En "djup" person skulle ha skrivit UNGEFÄR såhär:
"Min fågel. Mitt allt. Min kärlek. Du är blå. Du är vacker. Alla stunder vi delar tillsammans kommer jag att minnas förevigt. Dina fjädrar är obeskrivliga. Obeskrivligt vackra. Ingen förstår våran humor. Bara du, du och jag. Allt med dig är perfekt och jag kan inte beskriva det med ord."

Så nu borde ni förstå. Vet inte hur andra personer känner, men jag tycker de e sjukt IRRITERANDE och får typ ångest varje gång jag läser en sån text. Känns lite som överdrift.KRAM EMMA


Remember me
Bea.

RSS 2.0