Next stop: Maldiverna!

Letar efter billiga resor till maldiverna, det finns för ca 15 000 , LÄTT VÄRT!!!!!






Ställ om klockan

Hej små barn!
Nu har jag tandblekningen på.. SJUKT JOBBIGT haha får damp på den, de e äckligt att ha den i munnen! Ska gå och lägga mig vid 9 och somna.. hoppas jag haha, så går jag upp klockan 5 för att träna lite på morgonen innan skolan. Det gäller bara att få in det.

Saknar mina vänner från gymnasiet

Thai

Idag har jag :
Cyklat i en halvtimme
Åtk på roddbåt i en halvtimme
kört pilates också en halvtimme
Alltså cykel och rodd är en maskin..........

Yey Va duktig jag är.. !

Åh va ja villl åka till ett varmt land nu!!!! Typ thailand?

Sommarklädd

Hej Alla glada människor, som sagt så skulle jag bli bättre på att blogga och att emma sätter igång ger mig en liten extrakick :D !

Idag har jag kollat på tv i 5 timmar.. brukar inte göra det, men idag var jag så trött! Imorgon ska jag upp och cykla(inomhus på en maskin) och sen köra pilates, hemma. Det e superbra.. Något som jag kan rekommendera!



/ Bea

Pinsamma låtar på din spotify

Jag hjälper Bea att fixa igång bloggen igen. Det har varit en riktig bloggtorka på senaste tiden. Jag har inte bloggat så mycket för att jag har inte varit på humör. + mina andra anledningar:

1. Haft så sjukt mycket att tänka på när det gäller skolan osv. Nu har jag i alla fall bestämt mig för att jobba. Fick jobb på The Phone House. Har sökt in till en högskola till nästa termin iof, men får se om jag kommer in.

2. Vi har köpt tomt i Tullinge så har hjälpt mina föräldrar att kolla runt lite på hus. Spännande!

Igår hade jag jätteroligt. Var ute med America för första gången. Hon fyllde år i tisdags. Det var en sjukt skön DJ som spelade latinsk musik. Tyvärr så kände jag mig som en stel "svenne" när jag dansade. Men äsch. Här nere har jag lagt upp bilder från förra helgen + den här helgen.

Fett sugen jag är på festa idag igen. Några från gymnasiet skulle ut ikväll har jag hört. Tråkigt att jag är sjuk :(. Ska träffa Christian också sååååå..

 

Puss Emma



Ställ om klockan!

vad händer vad händer?
Det kan man fråga sig.. bloggen får stryg från plugget!

Nej men nu ska det bli bättring :) Från och med idaaaag!

Idag ska jag spela badmington med lillskiten
Ikväll ska jag ta det lugnt tror jag.. precis som igår :P .. Orkar inte festa längre.. sparar mig till sittningen på fredag istället!

Håller på att trimma till kroppen lite... Ska lägga upp lite "före" grejer och sen efter en vecka osv varje vecka å se om de e någon skillnad !



BTWW!! Drlmde om att jag kunde flyga!! Att jag och Emma var tjuvar typ hhahha och flög runt i affären!

blomm-ringar

Heeej, bloggen har fått suga.. Men jag uppdaterat ikväll med bilder och så, promiiise :D !


Love

Böllopp
kollat på mammas och pappas bröllop på tvn nu haha, kuul! De firar 24 år idag, bara så alla vet! Nog om detta.. Var i skolan idag för att bestämma grupper och så, kom med en bra grupp! Känns det som iaf :) ! Vi har kommit överens om att vi ska göra vårat projektarbete om en stavmixer, Sjukt kuuul! Som alla kanske inte visste så är mitt stora mål här i liver att göra ett "set" med matproduktsgrejer, alltså en brödrost+bakmaskin +mixer + elvisp + aa massa annat som ingår. FETKUL!

Träna?
ska jag kolla på tv och sen gå och lägga mig. Undrar när ja ska börja träna?? Suck.. HAr knappt rört på mig det senaste året.. åren??? Dags att få tillbaka magrutorna! Men huuur??? Vad kan jag göra för att inte slita sönder hälarna och knäna... Suck.. tål att tänka på!



Rallybruden

Såå, har skickat in mitt CV och personliga brev nu till att vara en rallybrud! Nej men som värdinna till rallyrace runt om i världen, så hoppas på en intervju :D !!




Linn om Rallybruden:
Heter du beatka??? :O
Svar: Neej de ett smeknamn bara.. typ som Janne för Jan.. typ :)

SORRY

hej!
sitter här med christianus och christians anus och christian och hans anus.
förlåt för en dålig upptadering och humor.
em

Twilight

Ikväll blir det bio med baby, vi hörs senare!

Jag igår hemma hos Nicolina innan vi drog ut!

Grodan boll








Det finns fler bilder från kameran! De kommer upp sen

yey

vi har haft så sjukt kul, uppdaterar med bilder imorgon. tadå!

Smarra boouuu haha smrrigt

Plugg på g ... Hade tänkt plugga till kl 11, så 4 intensivtimmar. sen kan man inte lära sig mera!


Ciao bambinoss!
/ Bea

Plugghäst

Plugg 24/7 hinner knappt sitta vid datan, Vi hörs!

Soet fjortis

lördag

Den enda bilden på mig typ från lördags ..
Snygg!!! Not.. haha Tandblekningen funkar iaf!



God natt!

E ja ett Plugg-Tarddd eller?

Alltså dra mig baklänges fem gånger typ, men jag har aldrig haft en roligare Söndag i mitt liv! Söndagarns har alltid varit me mest meningslösa, tråkiga,tv-tittande dagarna.. Men tada: Ja pluggade hela söndagen faktiskt och nuså märker ja att de va kul? Vad händer ?? Haha, aja de e ju bra det!

.. och nu ska jag gå och göra lite på modellen innan jag lägger mig i sängen med böckerna!

Polisen Bea haha, gammal bild... 


Simma lugnt! / B

Beas planer

Veckans planer

Söndag: Plugga till tentan.. 18-19(the hills+city) bygga modellhuset
Måndag: Plugga till redovisning-förhör bygga modellhuset
Tisdag: Plugga till tentan (house 21:00? eller 20...)
Onsdag: Plugga till tentan
Torsdag: Plugga till tentan
Fredag: TENTATIME , Utgång med Elin?

Jag kände mig lite stressad.. Men om jag kollar på mitt lilla schema så har jag faktiskt... 4 dagar på mig att plugga till tentan, och det är inte så lite faktiskt!

Såå nu ska jag helt enkelt sätta igång att plugga, YEY!

Vad jag älskar Hösten! Det har alltid varit min favoritårstid!!







/ Bea

red lips


Nu drar vi till Mika och festar lite! Vi hörs senare.
Ciao







Wanna be on top?


UMM, HelLo
 bloggen! Ere nice elleeerrr??? haha .. hmm .. har inte så mycket att skriva... HMM.. Väntar på svar från topmodel nu om ja kommer vidare eller inte.. Tror inte det.. eller jag vet ju inte.. Men jag kan ju bara hoppas!!!

Angående plugget:
Har pluggat lite idag, defenitivt alltförlite av vad jag borde ha gjort. Planen för helgen ser ut såhär:

Lördag: Lära mig allt som jag ska ha på tentan(Alexanders del)
Söndag: Bygga modellhuset och lära mig resten av tentan(olas och tobbes del).

Sen på måndag så kan jag redan hela tentan, niice va????? Haha.. Hmm,.. ne men jag föredrar att lära mig allt på en gång, att dra ut på det blir bara krångligt. Så pluggböckerna.. Here I come!

Imorgon kommer jag att få träffa dessa bästaste vänner!!



/ BEa

A på G

Uschuschusch, nu måste jag sätta igång med pluggandet! Eller aa imorgon i alla fall... Suckelipuck. bloggen lider som ni ser.... Men jag sattsar ju på ett A som ni ser i överskriften.. haha det är ett A som är på G! Men ska kolla på en rulle nu och sen sova!

Skickade in lite bilder till Top model för att komma vidare nästa steg, Emma hjälpte mig att ta bilder idag, bland annat var den här en av bilderna. Den här är dock redigerad... aa lot haha.. eller njaa kontrast + ljusare.

GOD NATT!

rulla rulla stora bulla

HELGEN:
Fredag:
Skola, shoppa, träna, baka c(: , mysa med min mysiga älskling Chrisitan, kolla IdOoOL!
Lördag: Vakna seeeent, shoppa present, fira mikaela 19 år :D
Söndag: Träna, plugga, bio(?) (vill se the other guys med will farell)

Är så sjukt sugen på SOLSKENSBULLAR. Tänkte baka det imorgon! Wihuw!

Hittade bästa receptet här --> http://kryddburken.se/2010/04/12/solskensbullar/ .

Det här behöver du :
50 gram jäst
150 gram mjukt rumstempererat smör
5 dl mjölk
1 dl ljus baksirap
1 ägg
15 – 16 dl vetemjöl

ca 300 gram marsankräm pulver
+ mjölk till lagom konsistens.

GÖR SÅHÄR :
Smula ner jästen i en degbunke. Ljumma mjölken till 37 grader ocj slå på jästen tillsammans med rumstempererat smör. Tillsätt ägget samt sirapen och nästan allt mjöl. Arbeta degen smidig. Låt jäsa övertäckt med bakduk ca 45 min. Ta upp på mjölat bakbord och knåda degen! Tillsätt ev. mer mjöl om det behövs. Rulla till små bollar, i storlek med en tennisboll, ca 16-18st. Gör en urgröpning med fingret i mitten på varje bulle. Lägg på bakplåtspappersklädd plåt. Fyll varje bulle med marsankräm som du vispat lite hårdare i konsistensen. Använd en sprits och tryck ner spritsen i bullen samtidigt som du fyller den med ett jämnt tryck uppåt. Låt jäsa på plåt ca 25-30 min. Grädda i 200 grader ca 15 min.

 

BAKA BAKA LITEN KAKA , RULLA RULLA STORA BULLA

Kram Emma




Beich

Nu är jag hemma. Gick tillbaka och sov till jonte efter inspelningen, DAAH vad trött jag var, gick ju upp halv 6 typ.. Inte helt okej. Har käkat hela dagen.. efter att jag vaknade vid 12... Sen kollade jag på topmodel i en kvart innan ja drog hem. Såå nu ska jag börja plugga!




Fråga:

josefine
om Solsidan:
Hej hej,
När du gör naglar, gör du gele eller akryl? Och har du gått någon utbildning, eller har du bara lärt dig själv? Om du har lärt dig själv, hur började du?

Kram

Svar: Emma och jag satt och tänkte på hur dyrt det var att fixa naglar hos en specialist så då frågade emma mig om jag inte skulle kunna göra på henne. Så då beställde jag int egrejer hem för ca 2500 kronor och emma blev min testkanin. Fast jag har inte så svårt att lära mig sånna där grejer så det gick bra och Emma fick fina naglar med en gång.. såklart e dom finare nu och det går fortare och så men aa .. Så gick det till! ( jag gör gelenaglar)

Solsidan

Har ni kollat på Solsidan någon gång? Ska iväg nu och spela in några scener till den(inte jag som huvudroll haha). Såå, tidig morgon, och sån så hörs vi senare!! Ciao Bambinos


love

Kul att plugga när man inte pluggar

Yeeyee har kommit på : Jag kan inte plugga i solljus! Bra bortförklaring till pluggandet.. Jag har en STARK KÄNSLA av att mitt pluggschema kommer se ut så här:

Nästa vecka:
Onsdag: Ööh jusste måste plugga
Torsdag: PLugga som ett .. aa finner inga ord.
Fredag: Tenta


SNYGGT! Haha jag och.. jaa lilla bellis i bakgrunden!

Töpp mödel

Niice, vidare i första uttagningen till top model nu :D wihiwuuu. Nu ska man skicka in andra bilder för att komma vidare.. typ.. nåt sånt :)

VI får se hur det går :D !!


Ska plugga hela dagen nu.. får se hur det kommer att gååå... Suckkelipuck haha.. !


Min finaste jag jag :)

Okt. 11, 2010

Tjena!
Förlåt för sämst upptaderingen från min sida. Anledningen är att jag har varit borta hela helgen på släktfest. Min farbror fyllde 50 år. Det var hur roligt som helst! Min lilla kusin som är 6 år gammal höll tal. En sammanfattning av talet : "jag vill tacka dig för jag fick komma ikväll och för att och och och och du har gjort mitt liv bra". Haha. Skillat ändå för att vara 6 år gammal !


En bild på studenten med mina underbara små vänner <3

Next stop: Top model?

Haha kanskeee.. Sökte in till top model nyss.. Tror inte ja kommer med men man kan ju alltid hoppas :D Yeey!


BTW: DEt är den 10/10-10 idag!!! Såg det på mikaelas fb ! Yeey

Emmsi och Jag!!

Yeho

Nu ska jag plugga, bloggen suger på sistonde

Haha hittade en snygg bild på mig bland "arkivet" på bilderna, undrar vem som har tagit denna fantastiska bild?? haAHhaha

Utkast: Okt. 8, 2010

HALLÅÅÅÅÅ????
Hej små barn!

Flera undrar hur det blev med tävlingen, vinnarna har kontaktats via mail och tävlingen är avslutad :) !!
Så sluta fråga haha eller alltså inget menat men det står här ju

Some kind of fjortistime? HAha nice!



Nu blire IDOL och sen plugga :/ !! CIAO

England


MUMS!!

Natti små barn



Hejsan hoppsan små läsare, sämst uppdatering idag... Förlåt.. Så sjukt mycket som man ska göra. Är hos Jonte nu, pluggar sönder nu. Eller ska göra det..

Fick för mig att jag skulle åka till kina i helgen men det blir svårare än vad jag trodde :( .. Får boka in en resa lite senare istället :) !!


Fin bild.... ihihihihhi


GOd natt! / BEA

UGGLY

TJENA MITTBENA!
Sitter här i klassrummet. Stek. Jag är helt sliten för jag sov jättedåligt inatt och sen vaknade jag 6 imorse. Jag har tagit bild på hur sliten är men vågar inte lägga upp bilden. En liten bild kanske... 


Saker jag ska köpa när jag får tid:
Stövlar
Ryggsäck
Fin tröja
Öronhängen


Bästa bror kommer hem

På fredag kommer brorsan hem från Linköping! Yeey, har saknat honom mucho!

Nu ska jag gå och lägga mig.. eller snart iaf hehe. Ska nog läsa igenom plugget innan jag somnar.. Alltså de e fett svårt att sätta igång att plugga.. för övrigt har jag sovit bort hela dagen...

Emma jag och bruuur


I greklandet


På en kind of a cykeldag i skärgården


Hah han är nog bättre än mig på att stå på händer!


Jobbigt när spåret tar slut...





Shooooeeez
Försökte att fixa till lite i skohyllan, men fick lägga en hel del i "klädförrådet" under trappan och i tvättstugan hehe.






HAHAHA

Kollade igenom lite bilder och började asgarva när jag såg den här, därför delar jag med mig av den nu hahah jag döör!

Spana in bilden när jag käkar apelsin!!! HAAHHAHA


yeey, supernöjd!!



Btw, var ute och gick med min gås idag!


(haha va tvungen att lägga in en liten gås.. men menade jackan såklart!)



// Bea


Snyggaste magen med sår...

VINN FÄRGLINSER
KLICKA PÅ BILDEN
för att komma dit




Kom precis hem fårn sjukan, de har tagit några prover.. SUCKK ...

Kul att få ett snyggt sår där sen............




Kolla vad jag fick hem i brevlådan idag! Vaaad kan de vara haha



Tadaaa:





/ Bea

VINN FÄRGLINSER


Vi lottar ut 15 par den här gången !!!!!!!!!
(linsvätska och linsfodral ingår)
MEN
OBS:

För att få vara med att tävla om 10 par linser!!
1. Kommentera att du är med i inlägget OCH
2. Kopiera allt mellan strecken(bilden+text eller skriv en egen) och lägg in den i din blogg samt länka till tävlingen(skriv även att du länkat så vi vet)
Bildens storlek spelar ingen roll, ni kan ha den i miniatyr

Orkar du inte det?
Det lottas ut fem linspar för de som bara som bara kommenterar





Vinn färglinser och få lika snygga ögon som Bea!






Vinnarna dras på Torsdag kväll och får du själva välja färger av de som finns
LYCKA TILL !! / EMMA OCH BEA

Ps: Våra linser verkar ta slut snart... haha så passa på! kommer nog bara en till tävling i framtiden.

Mobilblogg, när vi va på..

När vi var på väg till sjukhuset var jag tvungen att bära emma!


EN glad emma nu som har fått på sig sin rosa mjukisdress




Vi hörs senare! / Bea och rullstols-emma

Miss Knopp

Klicka här för att komma till NEULASH- Natruligt längre ögonfransar - TÄVLINGEN

Idag har jag druckit chailatte hela dagen när jag kommit hem från skolan, har även jobbat på en modell som ska vra klar till projektarbetet om ca två veckor. Nu är det dags att plugga och imorgon blir det läkarbesök!!

Hejhej idag får ni säga hej till miss knoppis hihi!



Härligt misslyckad bild! Undrar hur jag lyckas med att blunda när det in teär någon blixt hah..





En film från stan.. Bella är sjuuukt seg på att fatta vad som händer i omgivningen när hon knappar på mobilen... HAhah



DAGENS SKÖNHETSTIPS:
-Ägga dig supersnygg!

(klicka på bilden)

Från "City" imorse



Mina nya vantar från H&M för 99:- , Tummen upp för dem!!




/ Bea


Boring

Klicka här för att komma till NEULASHTÄVLINGEN - Naturligt längre ögonfransar

HEJ MINA SMÅ SÖTA ÄLSKVÄRDA BLOGGLÄSARE
Idag är en speciell dag. Det har hänt så mycket men ändå så lite. Vaknade och pluggade java, gick till skolan, hem från skolan, plugga ännu mer java, ska blogga nu, sen plugga ännu mer java. Men ändå har det varit en fantastisk dag.



Nu ska jag skriva 2 saker som jag OGILLAR. Ska skriva fler saker som jag hatar sen! Vänta bara :D (Jag måste gå skriva av mig lite)

1. Folk som fixar sig till träningen
Jag går på lite olika träningspass några gånger i veckan. Det är aerobics så det är mest tjejer som tränar där. 99% tjejer skulle jag säga och ÄNDÅ så känns det som att alla har gjort sig snygga för att gå och träna. Alla är typ ny-sminkade och har matchande träningskläder, skor, diadem, toffs, svettband,nagellack. I mean, COME ON. Alltså jag måste vara typ den fulaste av alla som tränar där men jag går inte dit för att visa upp mig , utan för att svettas som ett djur. De ENDA gångerna som det är HELT OKEJ att fixa sig för att träna är när man ska 1. Spela match  (för då om man förlorar så kan man alltid tänka: ah visst, men du kommer ändå inte bli proffs+ jag är snyyyyyggare än dig). 2. Gå till gymmet (ah ni fattar nog).

2. Folk som smyghatar

Japp. Smyghatare är sånna som hatar personer men inte riktigt kan erkänna de för sig själva så de går runt och försöker stå ut/vara snäll mot en person fast de egentligen inte tycker om personen ALLS. Jag UNDRAR hur många smyghatare jag har haha. Men världen är bättre med smyghatare för då slipper man veta vilka som inte gillar varandra.  Men jag hatar sånna. Love them, but hate them.

NEULASH

Tävla om att vinna "Neulash" och få längre ögonfransar på mindre än en månad!
Som ni sett i ett tidigare inlägg så har vi skrivit lite om produkten och så, vi kommer att lotta ut den större varianten som egentligen kostar 1500 kronor!

Reglerna är enkla:
Kommentera bara det här inlägget EN gång! (skriv mailadress eftersom vinnaren kontaktas via mail)



Den här skönheten kommer lottas ut!
 

Så här ser den ut inuti                    Man använder den som en eyeliner på natten
 
Det här är min och inte den som ska lottas ut haha

Vinnaren dras imorgon!!
LYCKA TILL!
/ EMMA OCH BEA


kvällsinlägg

Idag har jag inte gjort så mycket, skolan och sedan så stannade jag kvar för att jobba med ett projektarbete. Vi börjar att bli klara med det så det känns bra! Ikväll ska jag egentligen plugga haha men ska nog bygga på modellen till projektarbetet istället!

Tandblekning!
Idag har jag beställt hem Tandblekning! Ska kolla om den är bra och ni kommer att få följa med i processen om den e bra haha! Klicka på bilden för att komma till hemsidan! Billigt och bra, skulle kunna lotta ut en sådan här med nästa vecka lr ngt, men ska kolla om den e bra först!!! Vem skulle inte vilja vinna tandblekning lixom??



Jag just nu tillsammans med min enda dumma finne på ögonbryndet!! HAhahha


Puss på er snå läsare! (okej jag har inte lärt mig göra puss-posen än men nästann!) hah




Larviga jag framför kameran när man testar ljuset och så haha snyggt!


Väntar på ngt.... hah




BTW! har gjort flera Chailattar idag, till mamma, pappa och mig hah!

Recept ChaiLatte:

Svart te
Kanel
Kardemumma
Ingefäga
skummad mjölk
Honung (ist för socker!)



Later! / Bea

Dagens blogg!


Grattis LINDA som blev dagens blogg!!! ( med världens snyggaste header!!)



Dagens finaste kommentarer, vissa kommentarer blir man ruskigt glad över, de förtjänar en länk! . Så kolla in dessa fina bloggare.

  amanda om Lär känna oss:
Ni har verkligen en superbra blogg !!!
Fina ni är :D
Visst är ni modeller båda två ?
Svar: Vad söt du är
        A N N A ♥   Utkast: Okt. 3, 2010:
Älskar eran blogg , den har Allt! <3
Kram Anna!
Svar: Tack så mycket !

Ny vecka, nya tävlingar!

Glöm inte att kolla tävlingsschemat till vänster, som det står imorgon kommer det bli "dagens blogg" där, och på tisdag kommer ni som inte fått chansen att vara med och tävla om neulash få vara det!

Lägger upp tävlingen så fort jag vaknar!!
Men nu ska jag kolla på Film och mysa med Jonte, Natti!



/Bea

Utkast: Okt. 3, 2010


ångesten blir bara större och större hela tiden. jag vet inte vad jag ska göra. ibland känns det helt rätt och ibland känns det helt fel. vill bara va säker och leva efter det. orkar inte lägga ner tid och kraft på något som ändå inte kommer sluta något bra. det värsta av allt är att det här är ett beslut som bara jag själv kan fatta. vill bara vara glad, men det går inte sålänge frågan finns där.


Visning på G

Nu har jag pluggat sjukt mycket... Dax att plugga ännu mera nu, med klockan 6 är det the hilla och the city på G!! Missa inte det ;)!

Info om visningen:
Den kommer att vara den 15:e oktober mitt på natten! Jag säger till var den är och så innan (;

Bild från en visning.. Vet inte vem som tog bilden men vilken bra fotograf... Not haha. Halva ja e med!


Tacobaar, YEYE favoritmaten!


Gjorde precis en egen Chailatte, den blev faktiskt ganska god!!!


/ Bea

VECKANS OUTFIT

Vilken outfit tycker ni har varit snyggast???


 


 

Skinny

Godmorgon!!
Igår var vi som sagt och kollade på BIO ( Wallstreet ) Det var faktiskt bra! Sedan kom vi hem och sen somnade jag med en gång haha, idag ska jag plugga som ett as !!


Så här smal är man på morgonen! Är ni också supersmala på mornarna så ni mår dåligt ibland? Det gör jag usch haha då måste jag äta någonting snabbt!!


/ Bea

En dag i staden

★☆★★☆★VINN FÄRGADE LINSER!!★☆★★☆★
Glöm inte bort att tävla om Färgade linser, för att komma till inlägget trycker ni här!



Kom precis hem till Jonte nu, ikväll ska vi äta på tacobar och sen gå på bio. Här är några bilder från idag när jag var med bella i stan, lägger upp bilder på vad jag köpte lite senare!


Dagens outfit:
Trench - Tommy Hilfiger
Väska - DKNY
Byxor - MQ
Skor - Topshop
Klocka - JetSet


Vad snygg jag är! Tycker inte ni???


Sjukt skönt att mysa i solen!


Chailatte är ett måste!



De skyhöga skorna från Topshop kostade 1500:-




Haha en video från i vintras när jag posar och det filmas ist.. Härligt


/ Bea

Tjejmiddag


Jobbigt. Min älskling Chrisitan hade lekt med min data och när jag försökte sätta på den så funkade inte internet. Tur att jag är datatekninker, annars kanske problemet aldrig hade blivit löst. Hähä.

En annan grej som är lite speciellt är att Bea har 3 kompisar som heter Emma. Blir helt förvirrad. Du får kalla mig för Emma nr1 BEA! :D

Ikväll så ska jag på tjejmiddag/kväll hos Christina. Ska bli jättemysigt. Det är något speciellt med att bara umgås med tjejer. Man snackar om helt andra saker än om killar är med. Ni killar har ingen aaaaning alltså!


"Never regret. If it's good, it's wonderful. If it's bad, it's experience.”


kyss från emma

Godmorgon!

Panik-grejjs.. Bloggen fungerade inte precis.. Haha fick värsta paniken, men det ser ut att börja funka igen nu!





Kom precis hem från mikaela, dagens planer ser ut såhär:


Fixa Emmas naglar
Fika med Bella en snabbis
Mysa med min älskling


Dagens modellbild, vad tycks?



 


Bloggen fungerade inte från ca 02:00 till 11:30 nu på dagen! Sjukt dåligt!

/ Bea

Brushing my teeth

 

Ingen utgång för mig! Har legat och gråtit i 1.5 timma åt filmen "The Road". Kolla inte på den! Deprimerande film. Imorn blire fest däremot ;)

PUSS OCH KRAM

EMMA


Utgång


Mikaela och jag ! Nu drar vi ut ch dansar, Vi ses i vimlet!!



/ BEa

VINN FÄRGADE LINSER!

En läsarfråga!
jennifer  om
En dag i staden:

snygga skor!! får man vara med flera gånger i "linns tävlingen" ?
kramkram! :)

Svar: Absolut! Vi har massor av linser på lager, fast dom jag lottade ut var de som jag hade hemma, Emma har självaste "förrådet hemma" . Så vi kommer ha "linstävlingar" en gång i veckan så länge lagret räcker haha!

Grattis ni som vann! Orkar inte skriva ner alla namn :)
NÄSTA TÄVLING OM FÄRGADE LINSER KOMMER BLI NU PÅ TORSDAG!

(våran hemsida haha)


VINN LINSER VÄRDE 300 KRONOR !
(kanske inte så dyrt haha men endå!)

Visste ni att vi hade ett företag med färgade linser för någon månad sen? Det blev över ganska många linser så kom vi på att vi kan lotta ut dem!!

Färger som finns kvar:
2 st bruna
3 blå-gula
1 Mörkblå
1 Svart
2 Lila
1 Gröna

Kommentera inlägget och skriv vilken färg ni vill ha så lottar vi ut 10 linspar med linsvätska och fodral till!


Det är alltså TIO FINALISTER i denna tävling!!
LYCKA TILL !


Här håller jag i ett par blåa och gröna.


Här är en linsvätska med lins-fodral i också.



Tävlingen avslutas på Söndag så nu kör vi!!!


Film på när jag plåtas!

En video från fotostudion, vad säger ni vill ni se mer av filmer eller bilder?




Du har fortfarande chansen att vinna Neulash - Naturligt längre ögonfransar här

/ Bea

VECKANS BLOGG


VINNAREN AV VECKANS BLOGG BLEV :

5. daniiellalerche.blogg.se





RSS 2.0